Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to allocate memory for pool. in /data/sites/web/mazouttankcom/www/vqmod/vqcache/vq2-system_engine_front.php on line 36Warning: require() [function.require]: Unable to allocate memory for pool. in /data/sites/web/mazouttankcom/www/vqmod/vqcache/vq2-system_library_language.php on line 22Warning: require() [function.require]: Unable to allocate memory for pool. in /data/sites/web/mazouttankcom/www/vqmod/vqcache/vq2-system_engine_controller.php on line 67Warning: require() [function.require]: Unable to allocate memory for pool. in /data/sites/web/mazouttankcom/www/vqmod/vqcache/vq2-system_engine_controller.php on line 67 Over ons
Aanbiedingen

Over ons

Energielogistiek: mazouttank: Graafmachines, mobiele kranen, wielladers, walsen, transportbanden, aggregraten en andere zware machines worden vooral ingezet op mobiele werkplekken. Daar zijn ze onvermoeibaar en functioneel inzetbaar, zolang ze tenminste de beschikking hebben over voldoende brandstof. Om die brandstoffen beschikbaar te stellen op de mobiele werkplek, bieden wij u een serie unieke brandstoftanks aan.

Tanks die stuk voor stuk in het bos, langs de snelweg, op de bouwplaats of waar dan ook energielogistiek van topniveau bieden. Onze IBC’s  zijn anders van vorm, afwijkend van constructie en uitrusting. Ze bieden meer gemak, meer efficiëntie en een betere milieuveiligheid op de mobiele werkplek: praktisch vernuft is standaard ingebouwd in elk ontwerp.

Vergelijk ons aanbod van mobiele werftanks voor de opslag en het vervoer van brandstof.

Vanaf 2015 zijn wij exclusief verdeler voor de BENELUX van de tanks van FORTIS TECHNOLOGY.  Deze Europese fabrikant heeft in haar gamma de bekende FORTIS BOX, deze compacte en complete werftank past in elke voertuig en zorgt er voor dat distributie van brandstof van en naar de werf kinderspel wordt.