Aanbiedingen

IBC PC

IBC PC
IBC PC IBC PC IBC PC
Model: FUELBOX PUMP COMPARTMENT
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 2.674,10€
Excl. BTW: 2.210,00€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

IBC TANK PC (PUMP COMPARTMENT)

Eénvoud siert de IBC TANK PC. Rechthoekig ontwerp, steeds voorzien van hoekbeschermers die ervoor zorgen dat de tank stevig kan vastgesjord en gestapeld worden. Aan de vier zijden bereikbaar met een vorklift waardoor de tank altijd éénvoudig te verplaatsen is.

Afwerking : de tank wordt eerst intensief gestraald en nadien met een hoogwaardige industrielak afgewerkt (keuze uit 4 standaardkleuren. Tegen meerprijs is elke andere RALkleur leverbaar). De hoekbeschermers en het afsluitbaar deksel zijn gegalvaniseerd.

De IBC TANK PC BASIC-serie is voorzien van een standaarduitrusting (zoals vulopening, verluchtingsopening en aanzuigbuizen met afsluitdop).

De IBC TANK PC GENERATOR-serie is uitgebreid voorzien van extra’s zoals een inhoudsmeter en 2 standaardafsluiters. Hierdoor koppel je in een minimum van tijd je IBC Tank PC aan een stroomagregaat of andere verbruiker.

Optioneel bestaat er een uitgebreid gamma van hand- en elektrische pompen waarmee de IBC Tank PC kan uitgerust worden.

De IBC Tank PC-series bieden hierbij nog een vergroot pompcompartiment waar grotere pompen , hijsbanden of gereedschappen kunnen in ondergebracht worden. Door zijn compacte afmetingen zijn steeds 2 tanks naast elkaar transporteerbaar.

De IBC Tank PC is verkrijgbaar in een 995 L ,2000 L ,3000 L LOW en 3000 L HIGH uitvoering.

Technische specificaties


-